Koodileirit

Datasepän koodikoulu tekee leirien järjestämisessä yhteistyötä Raudaskylän Kristillisen Opiston kanssa. Yhteistyössä toteutettiin koodileirit 2016 kesänä, ja nyt 2017 on tarjolla taas koodileirejä.

Koodikoulu vastaa  koodileirien opetuksesta ja Opisto leirin ulkoisista puitteista. Ulkoiset puitteen leirin järjestämiseen ovat ihanteelliset, koska Opistolla on vuosien kokemus leirien järjestämisestä osana Raudaskylän soiva kesä- konseptia. Koodileirien kanssa samalla viikolla Opistolla on myös Valokuvauskurssi, Sirkuskurssi ja POP-Rock- musiikkileiri. Vilsketta alueella ei tule puuttumaan 🙂

Raudaskylä itsessään on tutustumisen arvoinen kohde perheille etenkin kesäaikaan. Opiston lähistöltä löytyy monipuolinen lähiliikunta-alue, jossa Suomen oloissa harvinainen metsä-parkour- alue. Puisto on suunniteltu siten, että tekemistä löytyisi eri-ikäisille. Tulistelupaikka tarjoaa mahdollisuuden vaikkapa makkaranpaistoon. Kiva retkeilykohde on myös läheisen Kalajoen ylittävä riippusilta ja sen läheisyydestä löytyvä lintutorni Happy  Birds, joka tarjoaa kivat näköalat kesäiselle Kalajoelle.

Lisää tietoa leireistä löydät tämän sivun muista linkeistä, ja ilmoittautumiset Opiston nettisivuille.