Koodileirit

Datasepän koodikoulu tekee leirien järjestämisessä yhteistyötä Raudaskylän Kristillisen Opiston kanssa. Yhteistyössä toteutettiin koodileirit 2016 -18.

Koodikoulu vastasi  koodileirien opetuksesta ja Opisto leirin ulkoisista puitteista. Ulkoiset puitteen leirin järjestämiseen ovat ihanteelliset, koska Opistolla on vuosien kokemus leirien järjestämisestä osana Raudaskylän soiva kesä- konseptia. Koodileirien kanssa samalla viikolla Opistolla oli myös Valokuvauskurssi, Sirkuskurssi ja POP-Rock- musiikkileiri. Vilsketta alueella ei  puuttunut:)

Raudaskylä itsessään on tutustumisen arvoinen kohde perheille etenkin kesäaikaan. Opiston lähistöltä löytyy monipuolinen lähiliikunta-alue, jossa Suomen oloissa harvinainen metsä-parkour- alue. Puisto on suunniteltu siten, että tekemistä löytyisi eri-ikäisille. Tulistelupaikka tarjoaa mahdollisuuden vaikkapa makkaranpaistoon. Kiva retkeilykohde on myös läheisen Kalajoen ylittävä riippusilta ja sen läheisyydestä löytyvä lintutorni Happy  Birds, joka tarjoaa kivat näköalat kesäiselle Kalajoelle.

Opiston nettisivulla ilmoitellaan uusista koodileireistä, otappa seurantaan!

Advertisement