MOBO-suunnistus

Mobo-suunnistus:
https://mobo.suunnistus.fi/

Raudaskylällä alueella on mobiilisuuunnistusrata. Se tarkoittaa, että 14 kiinteää rastia on sijoitettu Opiston lähimaastoon. Löytääkseen rastit sinun tarvii ladata puhelimeen Mobo-sovellus, josta löytyy kartta ja rastien paikat.  Nyt koodileirillä me  muodostamme kahden hengen ryhmiä, ja kukin ryhmä käy etsimässä kolme rastia ja radan lähtöpisteen.

–> Lataa ilmainen MOBO-sovellus puhelimeesi Play-kaupasta: Mobo (Tarmo Klaar).
–> Lataa ilmainen QR-koodin lukija puhelimeesi Play-kaupasta: esim. QuickMark.

  1. Asenna MOBO-sovellus ja QR-koodin lukija puhelimeesi. Laitteessa pitää olla QR-koodin lukemiseen tarkoitettu ohjelma, esimerkiksi QuickMark (Android).
  2. Avaa MOBO-sovellus. Valitse Ylivieska Raudaskylä kartta ja odota kunnes kartta on latautunut puhelimeesi. Etsi rastit 11 , 4 ja 3. Käytä sovelluksen kompassia ja karttaa löytääksesi rastit. Voit kiertää rastit haluamassasi järjestyksessä. Älä mene tonteiksi merkityille alueille (oliivinvihreä väri kartalla) tai pelloille.
  3. Leimatessasi rastilla valitse kameran kuva ja ota kuva QR-koodista.
  4. Siirry lopuksi MOBO-radan lähtöpisteelle Rauskin puistoon ja ota kuva myös aloituksen QR-koodista. Valitse sitten ”Lähetä leimaukset”- toiminto.
  5. Omia leimauksia voi tutkia puhelimesta My MOBO-sivulta tai sovelluksen verkkosivuilta mobo.osport.ee. Sieltä näkyy myös radan kiertämiseen käytetty aika, alkaen ensimmäisestä leimausesta.

NOPEIMMALLE PARILLE YLLÄTYSPALKINTO VÄLIPALA TAUOLLA !

Advertisement