Koodausopetusta

Datasepän koodikoulu on tehnyt leirien järjestämisessä yhteistyötä Raudaskylän Kristillisen Opiston kanssa. Yhteistyössä toteutettiin koodileirit kesinä 2016-2018. Koodikoulu vastasi  koodileirien opetuksesta ja Opisto leirin ulkoisista puitteista. Ulkoiset puitteen leirin järjestämiseen ovat ihanteelliset, koska Opistolla on vuosien kokemus leirien järjestämisestä osana Raudaskylän soiva kesä- konseptia. 

Datasepän koodikoulu on tehnyt yhteistyötä myös Raudaskylän kyläyhdistyksen ja Raudaskosken alakoulun kanssa. Alakoululla järjestettiin kokonaisen lukuvuoden kestävä Rauskin koodikoulu 2015-2016, siitä lisää linkin takaa. Koodikoulun yhteydessä koodausopetuksen alkeita saivat oppia myös alakoulujen opettajat lähikunnissa Ylivieska-Nivala-Sievi akselilla. Rieska-Leader oli tämän koodikouluhankkeen rahoittaja.

Koodikerhoja Datasepän koodikoulu on päässyt pitämään niinikään Raudaskosken alakoululla useana vuonna 2015-2019. Uusimpana yhteistyökumppanina kerhoilun osalta on nyt Ylivieskan nuorisotoimi ja nuorisotalo Sputnik Ylivieskan keskustassa, jossa alkaa mediakerhoa pidettiin ennen koronaa syksyllä.

Advertisement