Minecraft – Koululaisen kirja

Sähköiset kirjat ovat jo tätä päivää, mutta Datasepän koodikoulussa tykätään myös perinteisistä kirjoista. Uusin tuttavuus on Minecraft koululaisen kirja, jonka julkaisuvuosi on 2016. Sisältö lyhyesti:
Projekteja matematiikan, luonnontieteiden, historian ja kulttuurin tutkimiseen ja oppimiseen luovasti rakentamalla!

Adlibris.com

minecraftkirja

Itse en ole VIELÄ tuttu Minecraft- maailman kanssa. Joskin olen jonkin verran sivusta seurannut lasten pelaamista. Tutustuttuani tähän kirjaan, olen vakuuttunut, että jostain on löydyttävä aikaa perehtyä aiheeseen tarkemmin…

Kirja koostuu kuudesta tehtävästä, joista jokaisessa on neljä projektia. Kukin projekti sisältää sekä pelissä suoritettavan, että tietokoneettoman aktiviteetin. Ajatuksena on, että tietekoneeton tehtävä tehtäisiin ensin, ja sitten sama toistettaisiin Minecraft- maailmassa. Kirjaa voi käyttää siltana Minecraft- pelaajien (yleensä lasten) ja peliä pelaamattomien (tyypillisesti vanhemmat tai opettajat) välillä. Ne, jotka eivät pelaa Minecraftia, oppivat paljon itse pelistä. Toisaalta Minecraftin pelaajat oppivat yhteistyötä ja monia muita pelin ulkopuolisia asioita.

Tykkäsin kirjasta, ja kerron lähiaikoina kokemuksistani minecraft- projektien toteutuksessa! Kirja on saatavilla mm. Adlibriksen verkkokaupasta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s