Ohjelmoinnin opetusta ilman tietokonetta

Code.org sivusto on muutakin, kuin tietokoneella suoritettavia koodausharjoituksia eri-ikäisille lapsille ja nuorille. Sivustolla on paljon myös tietokoneetonta tekemistä, jonka tarkoituksena saada eri-ikäiset oppilaat ymmärtämään koodaus osana laajempaa kokonaisuutta – Computer science – kuten he amerikassa sanovat.
Näistä osin englanninkielisistä materiaaleista Datasepän koodikoulu kokeilee joitakin kevään 2017 aikana alakoululaisten koodikerhossa. Datasepän koodikoulussa (=dataseppa.wordpress.com) sivustolla tullaan julkaisemaan parhaita paloja kokeiluista. Pysy mukana, voit saada hyviä vinkkejä omaan käyttöösi 🙂
Code.org oppitunteja, joita voi pitää myös ilman tietokonetta:
https://code.org/curriculum/unplugged
Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s