Datasepän koodikoulu löytyy myös Facebookista

Datasepän koodikoulu julkaisee samannimisessä Facebook- ryhmässä ohjelmoinnin oppitunteja. Nämä ovat lyhyitä tietoiskun tyyppisiä tekstejä, josta opettajat tai kerhon vetäjät voivat ottaa omaan työhönsä lasten parissa esimerkkejä: https://www.facebook.com/dataseppa/

Niille, jotka eivät itse halua tai ehdi suunnittelemaan oppituntien sisältöjä näiden tietoiskujen avulla, on tarjolla Verkkokurssi – ohjelmoinnin opetus alakoulussa. Se sisältää valmiit tuntisuunnitelmat, joiden avulla voit aloittaa pitämään ym. ohjelmoinnin oppitunnit käytännössä. Kurssi sisältää 10 tuntisuunnitelmaa, jossa jokaisessa kerrotaan mm. kunkin oppitunnin tavoitteet ja yhteys OPS2016:iin.

Datasepän koodikoulun oppitunnit kumpuavat ajatuksesta, että koodausta voi oppia kuka tahansa!

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s