Raudaskosken alakoulun koodikoulut keväällä 2015

Dataseppä kävi pitämässä koodikoulut kaikille Raudaskosken koulun luokille (lk 1-6). Iloisia ilmeitä näkyi paljon, kun lapset tekivät ensimmäiset tietokoneohjelmansa Turtle-roy:lla. Jokainen koulun oppilas ja opettaja pääsi koodikoulun tavoitteeseen, eli sai luotua jotain koodaamalla. Myös se tuli todistettua, että koodata osaa jokainen, joka haluaa. Nämä lapset halusivat 🙂

Hyvien tulosten ja palautteen perusteella Dataseppä ja kyläyhdistys päättivät jatkavaa koodauksen opettamista Raudaskosken koululla ensi syksynä. Tulevaisuus näyttää missä muodossa – koodauskerho vai jotain muuta…

Advertisement

Yksi kommentti artikkeliin ”Raudaskosken alakoulun koodikoulut keväällä 2015

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s