Tervetuloa Datasepän koodikouluun

Tämä koodikoulu on alunperin luotu Raudaskosken koulun oppilaille ja opettajille. Koodikoulun tarkoituksena on antaa lapsille ensikosketus ohjelmointiin eli koodaukseen. Tavoitteena on luoda mielikuva, että koodausta osaa tehdä kuka vain. Koodikoulu yhdelle luokalle (n. 20 oppilasta) kestää 2,5 tuntia. Koodikoulun oppilaat tarvitsevat tietokoneen, jossa internet-yhteys ja internet-selainohjelma. Jokainen osallistuja saa Diplomin suoritettuaan koodikoulun.

Diplomin saanut voi ilmoittautua halutessaan Koodauskerhoon, joka alkaa Raudaskosken koululla koodikoulujen jälkeen myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana.Koodauskerhossa voidaan rakentaa robotti ja ohjelmoida se tekemään jotain kivaa. Myös käynnyköiden ja nettisivujen ohjelmointia voidaan sisällyttää koodauskerhoon.

Koodikoulun tarjoaa yhdessä Raudaskylän kyläyhdistys ja Dataseppä.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s